Védés és Záróvizsga Tájékoztató

Létrehozva: 2020.05.15 12:00

Tisztelt Hallgatók!

Mint azt már az Erdőmérnöki Kar tájékoztatójából is tudják, idén – a kialakult járványügyi helyzet miatt - a védések és záróvizsgáztatás rendje és kivitelezése is módosul. A Vadgazdálkodási és Állattani Intézetében lebonyolításra kerülő szakdolgozat- és diplomavédések, valamint a vadgazdamérnöki BSc. és MSc. szakok záróvizsgái az alábbiak szerint kerülnek lebonyolításra.

Tovább

Meghívó - Németh Tamás Márton PhD értekezésének nyilvános vitájára

Létrehozva: 2019.10.23 09:55

 

M E G H Í V Ó

 

 

A Soproni Egyetem

Erdőmérnöki Kar

Roth Gyula Erdészeti és Vadgazdálkodási Tudományok Doktori Iskola

 

tisztelettel meghívja Önt és Munkatársait

 

 

NÉMETH TAMÁS MÁRTON

doktorjelölt

 

A fürj Coturnix coturnix (Linnaeus,1758) vizsgálata agrárkörnyezetben, különös tekintettel az élőhelyválasztásra

című PhD értekezésének nyilvános vitájára, melyre

 

 

2019. november 05-én, kedden,

1300 órakor

a SOE Erdőmérnöki Kar Tanácstermében kerül sor.

 

 

Tovább

Vadgazdamérnök hallgatók szakmai gyakorlata Erdélyben

Létrehozva: 2019.09.11 13:31

A Fauna és Flóra Alapítvány és a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara kétoldalú megállapodás alapján a 2018/2019-es tanév nyári kötelező gyakorlatának letöltésére a hallgatói előremenetelt segítő pályázatot hirdetett. A pályázat célja a gyakorlati munka megismerésének elősegítése egy erdélyi vadászatra jogosult több mint tízezer hektáros vadászterületén.kép

Az Alapítvány a sikeres pályázatok esetében vállalta a pályázatban megfogalmazott célok megvalósításához szükséges utazási- és teljes részvételi költségek finanszírozását, valamint a vadászterületnek és szakszemélyzetének a háromhetes gyakorlatra történő rendelkezésre bocsájtását.

A közzé tett pályázati felhívásra 6 vadgazdamérnök hallgató pályázott sikeresen, ők augusztus 6-án kezdték meg 15 munkanapos gyakorlatukat. 

Tovább

Vadgazdamérnök hallgatók nyári vadászkürtös gyakorlata

Létrehozva: 2019.09.11 13:16

képA Soproni Egyetem Erdőmérnöki Karán a hagyományoknak és a tanulmányi rendnek megfelelően idén augusztus utolsó hetében is elérhetővé vált a vadgazdamérnök hallgatók számára a Vadászkürtös gyakorlati hét. Idén, kis kihagyás után ismét a Baranya Vadászkürt Együttes tagjai és elnöke Agyaki Gábor segítette a hallgatóink ilyen irányú felkészülését. A gyakorlat a megszokott jó hangulatban és eredményesen zajlott.

Tovább